OneAutomotive

Seres

100% elektrisch, 200% karakter

De toekomst van elektrische mobiliteit, zelfs de kleinste details maken het verschil. Onze wagens zijn ontworpen om te weten wat u nodig heeft tijdens het rijden, zoals veiligheid waarop u steeds kunt rekenen, comfort waar u niet aan hoeft te denken en prestaties voor een betere rijervaring. Het leven staat nooit stil, dus waarom zou u dat wel doen?

8

jaar garantie op de batterijen

of 120.000km

5

jaar algemene garantie

zonder kilometerbeperking

Your future drives us

Seres 3

Gedreven door technologie, 100% elektrisch

De gloednieuwe Seres 3 verenigt een in het oog springend design met een zelfverzekerde uitstraling en een uitzonderlijke elektrische actieradius tot 405 km (NEDC). Hij combineert vlot typische SUV-elementen zoals de dakrails met blauwe accenten of zijn gesloten radiatorrooster die geen twijfel over zijn elektrische aandrijving laten bestaan.

Seres 5

Wordt verwacht in het voorjaar 2022

De Seres 5 is alles wat je zoekt in een elektrische wagen, zonder compromissen te moeten sluiten. Verbeterde veiligheidssystemen, opwindende prestaties en intelligente technologie waarop u blindelings kan vertrouwen.

Seres 7

Wordt verwacht in 2022

De Seres 7 is, met zijn herkenbare Sigma LED verlichting, het vlaggenschip van Seres en vormt een perfecte combinatie tussen technologie en beleving. De Seres 7 laat je aan hoge snelheid kennismaken met technologie van een volgende generatie.

U heeft interesse in Seres of een vraag?