OneAutomotive

DFSK

DFSK, altijd klaar voor morgen.

Denk, leef en beleef.
Ga verder en geniet van elke stap. Waar je heen gaat? Dat is jouw keuze, maar één ding is zeker, DFSK brengt je. De juiste keuzes hebben wij al gemaakt.

Samen staan we klaar voor morgen. DFSK werd in juni 2003 opgericht als een joint venture tussen de Sokon Group en Dongfeng Motor.

Samenwerken, daar zit toekomst in!

Sinds de 1e wagen in 2005 van de band rolde, heeft het bedrijf zijn activiteiten uitgebreid naar meer dan 70 landen. De cumulatieve verkoop van DFSK-voertuigen heeft ondertussen meer dan 4 miljoen eenheden bereikt.
De belangrijkste producten van DFSK zijn onder meer conventionele SUV's en MPV's. Dit gamma wordt de laatste jaren versterkt door volledig elektrische voertuigen, evenals energiebesparende en milieuvriendelijke motoren.

Waar gaan we samen heen?

De onderdelen komen uit een belangrijke samenwerking tussen DFSK en diverse internationale leveranciers om de productkwaliteit te garanderen en zo de eersteklas-norm te bereiken.

De kernwaarde van DFSK is het maken van hoogwaardige producten van wereldklasse.
De wereld ligt aan je voeten, aan onze wielen, aangedreven door onze samenwerking.

Kom mee, ontdek en geniet.
Want samen zijn we klaar voor morgen.

Een nieuwe generatie intelligente SUV-Coupé

Fengon 5

Een SUV van een nieuwe klasse. Klaar voor de toekomst.

De bredere pantherneus met het DFSK logo, die de Fengon 5 onmiddellijk herkenbaar maakt, resulteert in een indrukwekkende en vastberaden uitstraling.

Fengon 500

De Fengon 500 is met zijn lengte van 4,38m de kleinste SUV bij DFSK.

Een modern, buitengewoon ontwerp, een goede kwaliteit en geavanceerde technologie zijn een inspiratie voor de klant. Verkrijgbaar in een 1.5 benzinemotor en met een handgeschakelde of CVT versnellingsbak.

Glory 580

Altijd full option. Betaalbaar in prijs. 7 zitplaatsen.

Seres 3

De Seres 3, die leverbaar is vanaf januari, is de eerste volledig elektrische DFSK. Met zijn lengte van 4,39m, is hij een echte concurrent voor de Nissan Leaf, Hyundai Kona, Kia Soul en Kia Niro. De Seres 3 is voorzien van een vermogen van 120 KW en een 54 KWh batterij. Hierdoor genereert hij een rijbereik van > 400 km

Fengon 7

De nieuwe IX7 wordt het vlaggenschip van DFSK. Deze premium 7-zits SUV met een mini-prijs zal verkrijgbaar zijn met een 1.5T motor 150 PK of 180 PK AWD.

EC35

Met een flinke laadruimte van 5 kubieke meter en een autonomie van 220 km biedt de EC35 u een schitterend alternatief als elektrisch bedrijfsvoertuig.

Seres SF5

Seres is een luxe sub-merk van DFSK. Full electric of met range extender. Productie in China en US. Sinds 2016 werkt het Seres R&D team in Silicon valley aan deze wagen. Meer dan 1000 verschillende patenten werden reeds aangevraagd betreffende elektrisch & autonoom rijden. Bekende Seres-werknemers zijn o.a. Martin Eberhard, mede-oprichter van Tesla en T. Fritz van Fisker Automotive.

U heeft interesse in DFSK of een vraag?