JAC,
better drive, better life

Missie van het merk

Bied klanten de optimale transportoplossingen en rijervaring om de voortdurende vooruitgang van de wereld te bevorderen.

Anhui Jianghuai Automobile Group Co., Ltd. (JAC Motors of JAC) is een uitgebreide auto-onderneming die R&D, productie en verkoop van een volledig assortiment bedrijfsvoertuigen, personenauto’s en aandrijflijnen integreert. JAC ontwikkelt tegelijkertijd op “geavanceerde energiebesparende voertuigen, nieuwe energievoertuigen en intelligente geconnecteerde voertuigen”. De bestaande toonaangevende producten zijn onder meer: zware, middelgrote, lichte en minivrachtwagens, multifunctionele bedrijfsvoertuigen, MPV’s, SUV’s, personenauto’s, bussen en touringcars. JAC is uitgerust met een R&D-team van bijna 5.000 mensen.

Internationale connecties

JAC heeft joint ventures opgericht met bekende ondernemingen en heeft samenwerkingsrelaties opgebouwd met meer dan 130 landen en regio’s in de wereld, zoals Zuid-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. JAC is eigenaar van een overzees R&D-centrum in Italië. Eind 2023 had JAC meer dan 250.000 voertuigen geëxporteerd, een stijging van 59% op jaarbasis.

Ondernemend
Besteed altijd aandacht aan de behoeften van de klant, houd veranderingen in de markt actief in de gaten, volg de markttrend en neem het initiatief om verschillende uitdagingen aan te gaan in plaats van te wachten op kansen.