BAIC X55: een SUV met een winnaarsmentaliteit

Zowel papa’s, mama’s en hun kinderen als autojournalisten hebben alle deelnemers aan de VAB gezinswagenverkiezing grondig getest. Na zorgvuldig wikken en wegen zijn hun stemmen geteld.

De BAIC X55 werd uitgeroepen tot winnaar in de VAB gezinswagenverkiezing 2024. Hij zette meteen de toon door z’n bijzonder interessante kilometerkostprijs, mede door de LPG-aandrijving en de uiterst scherpe aankoopprijs. Hij sprokkelde doorheen de verkiezing bij journalisten maar vooral bij gezinnen punten bij mekaar en sloop zo naar de overwinning. De BAIC X55 werd echter niet alleen geprezen omwille van de prijs, maar ook omdat hij heel aangenaam is om mee te rijden, mooi oogt en door de vele opties goed uitgerust is. Bovendien kan hij met een uitgebreide garantie van 5 jaar ook als underdog de nodige zekerheid voorleggen. Hij liet zo andere wagens als de Skoda Karoq en de Peugeot 408 achter zich.

Maar de VAB gezinswagenverkiezing 2024 is niet de enige wedstrijd die de BAIC X55 op zijn naam kan schrijven. Vorig jaar won hij ook een BBC TopGear-award 2023.

Ongetwijfeld heeft de BAIC X55 nog meer in zijn mars.