Geel, 25 september 2020

Geachte mevrouw,
Geachte Heer,

OneAutomotive nodigt u graag uit op de persintroductie van 3 nieuwe voertuigen: de BAIC X55, de DFSK Glory 580 en de DFSK Fengon.

Na jaren ervaring te hebben opgebouwd als verdeler voor verschillende belangrijke automerken, heeft het management van OneAutomotive besloten haar activiteiten op de Belgische automobielmarkt verder uit te bouwen. Deze familiale onderneming uit Geel, onder leiding van Ignace en Elvira Laenen, is sinds enkele maanden de exclusieve invoerder voor België van de voertuigen van de Chinese constructeurs BAIC en DFSK.

Zo deze beide constructeurs nog relatief onbekend zijn in Europa, maken zij deel uit van het kransje belangrijke spelers op de Chinese markt, met een jaarlijkse productie van meer dan 2.000.000 eenheden. Recent besloten deze ondernemingen de export naar de Euopese markt aan te vangen.

Door de opgebouwde ervaring op de Chinese markt, zowel via de assemblage voor grote internationale merken als via de ontwikkeling van eigen modellen, kunnen zowel BAIC als DFSK modellen aanbieden die goed beantwoorden aan de Europese normen inzake design, technologie, veiligheid en comfort.

De persvoorstelling met testritten van de 3 modellen heeft plaats op woensdag 28 oktober in ‘Salons De Waerboom’, Jozef Mertensstraat 140, 1702 Groot-Bijgaarden om 10 u.

In het kader van de Covid 19-maatregelen, zijn alle voorzorgen genomen om u, conform de geldende maatregelen, in alle veiligheid te ontvangen.

Gezien het beperkte aantal testauto’s, stellen wij u voor dat de testritten bij voorkeur gebeuren per team van 2 testrijders, ter plaatse samengesteld naar eigen afspraak van de deelnemers. Dit geeft ons de mogelijkheid een groter aantal journalisten te verwelkomen op deze introductie-persvoorstelling en de bijhorende testritten. Indien u alsnog de testritten alleen wenst te rijden, is dat evenwel mogelijk. Mogen wij u vragen daarom uw keuze aan te duiden op het online antwoordformulier via https://oneautomotive.be/press

Graag vernemen wij vóór 4 oktober of u – of een medewerker – deze uitnodiging aanvaardt.

Wij stellen uw aanwezigheid ten zeerste op prijs en kijken uit u te mogen begroeten op de eerste persontmoeting van OneAutomotive.

Met vriendelijke groeten,
OneAutomotive BV

Elvira Laenen
Creative communication Manager
+32 4 86 89 79 05
elvira.laenen@oneautomotive.be

DFSK Logo Illustratie
Baic Logo tekst

OneAutomotive

BTW BE 0456.908.107 - Herentalseweg 56, 2440 Geel, België