Een dag vol plezier met de BJ20.

OFFROAD

Nooit meer “keer om, alstublieft” als je een kleine landweg verkiest boven het gebruikelijke asfalt.  De BJ20 is een opvallende verschijning tussen alle klassieke off-roaders.  We hebben dan ook een dag vol plezier beleefd aan onze uitstap met deze outsider.  De voorkant heeft een stoere uitstraling dankzij de aluminium beschermplaat die ook aan de achterkant terug te vinden is.  Aan de onderkant van de auto zijn beschermplaten aangebracht waardoor de vitale onderdelen beschermd worden tegen bijvoorbeeld stenen.  De bodemvrijheid is hoger dan die van een normale wagen om zo beter de slechte wegen te kunnen verkennen. Of worden dit juist leuke wegen?

We maken ons klaar om een paar duinen te beklimmen.  We vertrekken in 2e versnelling en scheuren de steile zandhelling op.  Gelukkig graven we ons niet vast in het losse zand.

De correcte rijtechniek en de prestatie van de BJ20 maakt van ons een winning-team.  We zetten onze weg verder over het robuuste terrein.  Hier merken we hoe goed de ophanging van de BJ20 de oneffenheden uitfiltert.

De BJ20 is de stoere off-roader die ook op asfalt niet teleurstelt. Onze rit naar huis, ja voor één keer over gewone wegen, is rustig, luxueus en vooral puur genieten na een dag  vol plezier.

OneAutomotive

BTW BE 0456.908.107 - Herentalseweg 56, 2440 Geel, België