OneAutomotive

MISSIE
& VISIE

Mobiliteit is onze uitdaging.

OneAutomotive is invoerder van BAIC, Bestune, DFSK en Seres. Deze wagens zijn wat u nodig heeft in een sterk evoluerende wereld. De toekomst voorblijven blijft dan ook onze uitdaging. De toekomst voorbereiden voor u.

Onze missie is om een betaalbare, comfortabele en vlotte mobiliteit van morgen aan te bieden voor iedereen.
De mobiliteit van morgen zorgt ervoor dat u zorgeloos onderweg bent. OneAutomotive is uw partner met persoonlijke aandacht en service. Ons aanbod uitbreiden in functie hiervan is dan ook een doelstelling.

De voorbije jaren is de automarkt in sneltempo gewijzigd. Overnames en fusies bij automerken en dealers, dikwijls door een “bomen groeien tot in de hemel” mentaliteit, van automerken.

OneAutomotive biedt u een opportuniteit, een alternatief.

  • Nieuwe producten in België
  • Niet 1 merk, maar onmiddellijk 3 verschillende constructeurs
  • Vertegenwoordigd door een nieuwe invoerder met adequate kennis van de Belgische markt door jarenlang zelf actief te zijn als concessiehouder
  • Geen onnodige investeringen in uw eigen verkoopsruimte
  • Gegarandeerd nieuwe modellen in 2022 – 2023
  • 5 jaar garantie (zonder kilometerbeperking)

 

Visie

De wereld verandert! Automotive gaat hand in hand met Mobility. Het begrip mobiliteit evolueert jaar na jaar. Onze weg van A naar B is nooit hetzelfde maar telkens gegroeid met de toekomst mee.

Het bezit van een voertuig wordt steeds minder belangrijk dan het gebruik ervan. De maatschappij is meer bewust van duurzaamheid en hoe we hier mee om moeten gaan. De cloud draait elke dag met ons mee. We leven online.

De mobiliteit van de toekomst draait om relevante, gepersonaliseerde mobiliteitsdiensten die gebruikers van A naar B brengen zonder nadenken, zonder stress. OneAutomotive speelt snel in op behoeften van de maatschappij.

Disruptief en connected zijn dan ook sleutelbegrippen.